State-of-the-art træningsanlæg i Paris

Manchester United og Walt Disney indgik i efteråret en aftale, der gik ud på, at klubben i løbet af 2004 vil etablere et topmoderne træningsanlæg nær den populære Walt Disney forlystelsespark i Paris.

Det nye træningsanlæg er nu på vej væk fra tegnebrættet og ud i det virkelige liv.
Således har Manchester United indgået aftaler med den første leverandør indenfor kunstgræs, FieldTurf, som skal levere græsset til det store træningsanlæg, som vil ligge få minutters gang fra EuroDisney.

FieldTurf vil levere en 112x75m stor syntetisk bane, som skal danne rammen for træningsanlægget, hvor der vil blive afholdt daglige træningssessioner for de barnlige gæster i forlystelsesparken 3 gange om dagen.
Hver session vil vare 2½ time, hvor deltagerne får lov til, at opleve samme træning, som Ryan Giggs og co. har fået gennem deres fodboldopvækst.

Udover den topmoderne kunstgræsbane, så vil Manchester United Soccer School have uanede muligheder til at forkæle deres fodboldglade gæster, således vil træningsanlægget være udstyret med det sidste nye indenfor træningsudstyr.

Fieldturf er en af de førende i kunstgræs branchen, og har indtil nu anlagt 785 baner rundt om i verden.
Virksomheden var også de første, som fik deres bane godkendt af UEFA til europæisk topfodbold, således fik Torpedo Moskva lov til, at spille på deres bane af samme type i UEFA Cup kvalifikationsrunden sidste år.

For at kunne deltage i fodboldtræningen skal man være mellem 7 og 14 år.

Forrige artikel

Fergie: Butt bliver måske

Næste artikel

Takeover indenfor 48 timer!!!!!!!!

ANNONCE