Takeover indenfor 48 timer!!!!!!!!

Så er det ved at være tid til at komme op af stolene for dem, som ikke er det endnu.

Manchester Uniteds fremtid er ved at være kritisk, hvis man skal tro dagens udgave af The Mirror.

Således skriver tabloid avisen, at efter de to irske heste-ejere igår købte sig til over 25% af klubbens aktier, så vil de indenfor de næste 2 døgn forsøge at købe resten af klubben og dermed magten i klubben, som vil være kritisk for især Sir Alex Fergusons fremtid i klubben, da John magnier og skotten er i en civil retsag om ejerskabet af hesten “Rock of Gibraltar”.

En kilde indenfor murene på Old Trafford siger til avisen:
“De vil gå for det. De har intet valg nu.
Klubben er til at blive taget og noget vil ske indenfor de næste 48 timer.
De vil ikke have rampelyset på dem, men at have verdens rigeste klub i deres hænder er spændende for dem,” siger kilden til avisen.

Så snart Magnier og McManus når de gyldne 30% af klubbens aktier, så siger børsreglerne, at de skalm byde på resten af klubbens aktier.

Om de øvrige aktionærer er interesseret i at sælge, men ihvertfald vil mange kæmpe imod, heriblandt Shareholders United.

En anden storaktionær i klubben, Malcolm Gazer, følger med i udviklingem med spænding. Den amerikanske milliardær har før været sat i forbindelse med en magtovertagelse i klubben.

OldTrafford.dk vil følge udviklingen…

Du kan tilmelde dig Shareholders United på ShareholdersUnited.org.

Gør det idag inden det er for sent!

Tilmeld dig uden brug af kreditkort eller check

Hvis du ikke har kreditkort eller ikke vil betale med check, så kan du også blive medlem via den skandinaviske supporterklub, MUSCSB, ved at indbetale medlemskontingentet og beløb til eventuel donation eller køb af flere aktier, til deres konto:
017 4661.
Husk at skriv på girokortet, at det er ang. Shareholders United.
Du bedes samtidig skrive en mail til per@united.no med navn, adresse, telefonnummer, fødselsdag, email og om du blot ønsker at være medlem eller også vil købe aktier/donere penge til organisationen.

Medlemskabet koster ca. 150 kr. per år.
For at købe yderligere aktier skal minimumsbeløbet være på 100 kr.

Spørgsmål angående indmelding via MUSCSB kan rettes til den danske formand, Helge Conradsen, på mail: unitedfanclub@post.tele.dk

Forrige artikel

State-of-the-art træningsanlæg i Paris

Næste artikel

Saha nær ved kontrakt

ANNONCE