Steele: Beslutter sig til sommer

Selvom Manchester United tidligere i denne måned forstærkede sig med den danske landsholdsmålmand Anders Lindegaard, så er det langt fra sikkert at…

Selvom Manchester United tidligere i denne måned forstærkede sig med den danske landsholdsmålmand Anders Lindegaard, så er det langt fra sikkert at klubben er færdig med at forstærke sig på målmandsposten.

Med Edwin van der Sars definitive bekræftelse på karrierestop til sommer, så står United i en situation som de kender fra 1999, hvor der skulle findes en afløser til Peter Schmeichel.

Denne gang råder klubben dog over flere udemærkede emner, men dermed udelukker målmandstræner Eric Steele ikke at klubben ikke vil investere i en ny målmand til sommer.

“Vi kigger naturligvis på potentielle spillere som kan være klar til sommer når Edwin siger farvel til os alle. Anders er hentet ind og frisket op i målmandsafdelingen efter at vi aldrig fik erstattet Ben Foster i sommer,” fortæller Eric Steele til BBC Red Wednesday.

“At erstatte Edwin bliver svært. Anders vil få fem måneder til at lære fra mesteren og Thomasz har gjort det godt hver gang han er kommet ind for os. Vi har også Ben Amos som er 20 år og som manageren har store planer med. Vi har sendt ham til Oldham på lån og har foreløbig gjort et flot stykke arbejde,” fortæller Steele, som dog også medgiver at englænderens unge alder taler imod ham.

“Han er stadig ung og målmænd udvikler sig først for alvor senere når de bliver modne. Når sæsonen er ovre vil vi kigge på det hele og vælger om vi ordner Edwins plads internt.”

Forrige artikel

Dudgeon udlejes

Næste artikel

Solskjær vil være manager i United

ANNONCE