Steve Bruce ny manager i Aston Villa

United-legenden er her til aften blevet præsenteret som ny manager for kriseramte Aston Villa.

Det har været et par måneder med masser af op- og nedture for Steve Bruce. Først var han tæt på at lande drømmejobbet som engelsk landstræner, kort inden sæsonstart valgte han så at sige op i Hull City, og nu er han så blevet præsenteret som ny manager i Aston Villa.

55-årige Steve Bruce afløser Roberto Di Matteo, der blev fyret på Villa Park sidste uge, efter en skuffende start på sæsonen i The Championship for sidste sæsons nedrykkere. Den traditionsrige Birmingham-klub ligger pt placeret lige over stregen som nummer 19.

– Det er en af de helt store klubber i landet. Det er fantastisk, at få muligheden for at stå i spidsen for dem. Jeg ser frem til udfordringen i, at få klubben til det niveau hvor den skal være, og få vendt de seneste års nedtur, siger Bruce i følge BBC.

Aston Villa starter livet under Bruce med kampe mod Reading og Fulham, inden den står på lokalbrag i mod Birmingham. Netop Birmingham har Steve Bruce tidligere både spillet for og været manager hos, ligesom Birmingham pt er indehaver af den sidste billet til play-off spillet om en billet til næste sæsons Premier League. Ti point foran Aston Villa.

Steve Bruce er Aston Villas sjette manager på 12 måneder, men er til gengæld garant for succes. I hvert fald på Championship-niveau, hvor det er blevet til fire oprykninger i træk for den tidligere forsvarsklippe i United.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Skadesupdate forud for Liverpool-opgør

Næste artikel

Nye tider til kampe i december & januar

ANNONCE