Steve Bruce om mytisk slagsmål

I 1993 blev United slået ud af Champions League af tyrkiske Galatasaray. Umiddelbart efter slutfløjtet i returopgøret i Tyrkiet var der et større slagsmål i spillertunellen på stadion, som Steve Bruce nu sætter lys over.

United havde spillet 3-3 på hjemmebane mod Galatasaray, og da ingen af holdene formåede at score i returopgøret, gik tyrkerne videre på reglen om udebanemål. Returopgøret var imidlertid en af den slags kampe, der fik bølgerne til at gå højt.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Efter slutfløjtet fik Eric Cantona vist det røde kort, og tingene eskalerede yderlige, da spillerne ramte spillertunellen, erindrer Steve Bruce.

– Det var mørkt i tunellen efter kampen, og der var politibetjente med hunde, der gøede. Cantona gik på en af dem og fik så tilbage af samme skuffe. Pludselig begyndte vi alle at få slag, fortæller Bruce til Daily Star og fortsætter.

– Bryan Robson, Englands anfører, var med i det. På et tidspunkt prøver han at slå efter en fyr men rammer ikke. I stedet snitter hans albue en krog på væggen. Der var blod overalt.

 

 

– Alle blev nødt til at slå fra sig mod politimænd og modstandere for at komme ud derfra. Pludselig ser jeg Sir Alex komme stormende. 50 år gammel. Han smider sin jakke og vader direkte ind i slagsmålet og får os ind i omklædningsrummet.

– I omklædningsrummet var han rasende. Hans slips hang oppe ved øret, og han råbte: “Der er ingen af mine spillere, der har været i et slagsmål, vel?”. Vi svarede alle nej, og det gik han ud og fortalte pressen. Der kiggede vi på hinanden og sagde, han er god nok. Der skabte han en særlig ånd.

Manchester United møder senere på måneden Galatasaray i en træningskamp i Göteborg, hvor det må formodes, at tingene løber lidt fredeligere af stablen. 

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Forrige artikel

Mourinho er klar med kniven

Næste artikel

Juve-legende: Pogba-salg ikke jordens undergang

ANNONCE