Steve Round: Moyes vil blive en succes

Ikke overraskende tror Uniteds nye assisterende manager Steve Round, at David Moyes vil få stor succes på Old Trafford.

Ganske som ventet, er de engelske medier hurtige til at afskrive David Moyes og hans regime på Old Trafford. Knap har skotten startet arbejdet i sin nye stilling, før han forsøges skudt ned. Men hans loyale assistent tror på succes i United.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– David er uden tvivl klar til dette job. Jeg har haft fem år med ham i Everton, og han imponerede hver dag. Der går ikke en dag hvor han tager foden fra gaspedalen, hans arbejdsmoral er fantastisk. Og så har han en fornidabel sult efter succes. Jeg tror på, at han vil blive en stor succes her, siger Steve Round.

Og den nye assistent kan sagtens se, hvorfor United og Sir Alex Ferguson valgte at pege på David Moyes som manden der skal føre klubben videre.

– Nu her efter jeg er kommet til denne klub og disse omgivelser, forstår jeg hvorfor United og Sir Alex pegede på David. Han kan fortsætte arbejdsmoralen, kontinuiteten og det der med konstant at gå fremad mod nye mål videre her. Det var vigtigt for dem, og United og David er som skabt for hinanden, siger Round i følge Daily Record.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Derfor afviste Fabregas United

Næste artikel

- Fellaini bliver et hit på Old Trafford

ANNONCE