Stor dag for Ruud

Ruud van Nistelrooy blev dagens store spiller, da Holland skulle vinde over Letland for at have en chance for at komme videre til kvartfinalen ved EM,…

Ruud van Nistelrooy blev dagens store spiller, da Holland skulle vinde over Letland for at have en chance for at komme videre til kvartfinalen ved EM, hvor holdet ville møde Sverige.

Holland avr nemlig afhængig af resultatet i kampen mellem det reservespækkede tjekkiske mandskab, som skulle møde Tyskland.
Tyskland kunne med en sejr være sikker på den videre kvalifikation, men for engang skyld så var Tyskland ikke heldige ved denne slutrunde.
Efter at have kommet planmæssigt foran slap tyskerne nemlig 2 mål ind pg tanye 2-1.

Dermed kunne Holland sikre sig selv kvartfinalen og det sørgede en tændt Ruud van Nistelrooy for.
Med 2 mål i første halvleg havde han afgjort kampen ved halvleg, selvom den sagtens kunne have stået 3-0 eller 4-0 ved pausen efter et par store afbrændinger fra den hollandske målmaskine.

I anden halvleg slog Roy Makaay sejren fast med et mål til 3-0.