United møder Chelsea i sæsonens første kamp

Dermed bliver den måske sværeste kamp, også den første for Sir Alex’s tropper, der møder op på Stamford Bridge med forstærkninger i forhold til sidste år…

Dermed bliver den måske sværeste kamp, også den første for Sir Alex’s tropper, der møder op på Stamford Bridge med forstærkninger i forhold til sidste år. Og de forstærkninger bliver der nok også brug for, da Manchester United tabte det seneste opgør på Stamford Bridge, med 1-0.

United tabte hele 9 ligakampe i sidste sæson, men når Premier League sparkes i gang d. 14. august, skal United vise, at en god start kan være essentielt, for at opbygge selvtilliden.

United fans skal også huske, at sætte et kryds i kalenderen d. 18. september, hvor Liverpool gæster Old Trafford. Returkampen på Anfield spilles d. 15. januar.

Den 23. oktober er United vært for endnu en af sæsonens svære kampe, når mestrene fra Arsenal kommer på besøg. United gæster først Highbury mod slutningen af sæsonen, d. 1. februar.

Også d. 6. november og d. 12. februar er værd at bemærke, hvor Manchester derbyerne, der starter på Citys hjemmebane, finder sted.

Forrige artikel

Stor dag for Ruud

Næste artikel

Den fulde spilleplan 2004/05

ANNONCE