Stormøde i Manchester

Not 4 Sale-koalitionen, der består af Shareholders United, IMUSA og de 3 førende fanzines, afholdte i dag det længeventede stormøde i Manchester. Næsten 2…

Not 4 Sale-koalitionen, der består af Shareholders United, IMUSA og de 3 førende fanzines, afholdte i dag det længeventede stormøde i Manchester.

Næsten 2.000 dukkede op på mødet, hvor folk fik en opdatering på kampen imod Glazer.
Budskabet var dog klaret.
“Kampen er forbi. Krigen er gået i gang!”

Blandt hovedtalerne var AFC Wimbledons formand, som for få år siden gik sammen med flere tusinde andre Wimbledon-fans og oprettede deres egen klub. Han var positiv overfor FC United-projektet, som var et af de helt store emner på mødet.
Folk blev blandt andet opfordret til at skrive under på deres støtte til projektet, således at det kan fremlægges overfor FA, som kræver mindst 1.000 underskrifter, før de kan godkende holdet til en liga.

Derudover afholdte IMUSAs Andy Walsh en tale, hvori han langede kraftigt ud efter Glazer og forsikrede de tilstedeværende medier, at de små 2.000 tilstedeværende næppe ville lægge penge i Glazers pengepung. Ifølge BBC, så var der heller ikke meget officielt merchandise at finde blandt så mange mennesker.

Udover Shareholders Uniteds formand Nick Towle og næstformand Sean Bpnes, så var parlementsmedlemmet, Tony Lloyd, også på talerstolen.
Han har tidligere opfordret FA til at lave reglerne om, således at et Glazer-lignende opkøb ikke vil kunne finde sted i fremtiden.

“Denne fodboldklub er noget som går langt udover penge.
Jeg er sønderknust over at nogen kan komme forbi og sige dette her er mit,” lød det blandt andet fra politikeren.

Udenfor teatersalen var der blevet opsat en stor container. Her blev de tilstedeværende bedt om at smide alt deres Nike-udstyr i protest mod Glazers opkøb.
Alt tøjet ville herefter blive sendt velgørenhedsorganisationer med henblik på at hjælpe den 3. verden.

Et andet emne, som blev diskuteret på mødet, var et boykot af Roy Keanes kommende testimonial-kamp.
Selvom nok alle United-fans vil gøre alt for at hylde en af fodboldens største spillere gennem tiderne, så ville det sende et klart signal om at supporterne ikke er til at løbe om hjørner med, sådan som Glazer synes at tro.
Inden et boykot, ville Roy Keane dog blive opfordret til at donere dele af indtjeningen fra kampen til kampen mod Glazer.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Vedr. Aktiekøb i Shareholders United

Næste artikel

Becks: Glazer god for United

ANNONCE