SU og IMUSA indleder intensiv kampagne

Shareholders United og IMUSA vil imorgen, på et pressemøde, annoncere deres nye kampagne, som de så passende kalder “Not for sale!”.

Denne kampagne vil være anderledes end det de to organisationer tidligere i denne sæson har vist, eftersom de vil gå mere intensivt og hårdere til værks i håb om, at få nye medlemmer og gaven modstanden imod de potnetielle købere som Malcolm Glazer, John Magnier og JP McManus.

At de afholder pressemødet imorgen er ikke nogen overraskelse, således kunne OldTrafford.dk for nogle uger siden bekræfte, at kampen imod Leeds på lørdag vil blive den store demonstrationsdag for Shareholders United.
Op til kampen på lørdag vil de to organisationer som sædvanlig dele løbesedler ud med opfordring til, at støtte kampen imod et takeover.

Den umiddelbare største aktion, som de to organisationer, endnu har offentliggjort, er at sende breve til over 37.000 aktionærer af klubben med opfordringer til ikke, at sælge deres aktier til andre end ægte fans.
Derfor beder Shareholders United nu folk om, at donere penge til organisationen via deres hjemmeside Shareholdersunited.org.

OldTrafford.dk vil som sædvanlig opfordre alle til, at melde sig ind i Shareholders United!!

Forrige artikel

Djemba-Djemba vender tilbage til Manchester

Næste artikel

Status på anti-Magnier t-shirts

ANNONCE