Djemba-Djemba vender tilbage til Manchester

African Nations Cup er ovre, og Tunesien vendte hjem som vindere af kontinent-turneringen.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det betød bl.a., at Eric Djemba-Djemba og Cameroun ikke fik nogen medaljer i denne omgang, da de blev slået ud af Nigerien tidligt i knock-out-fasen af turneringen.

En glædelig ting for Djemba-Djemba, ved denne omgang af African Nations Cup, er, at han kom hjem til Manchester fra turneringen uden nogen form for skader.

Dermed, hvis man skal tro den engelske presse, så vender Eric Djemba-Djemba tilbage til Manchester United for at få spilletid med det samme. Det drejer sig ikke om førsteholdsfodbold i første omgang, men derimod om en reserverholds-kamp for Manchester United.

Sammen med reserveholdet skal Eric Djemba-Djemba spille mod Liverpool i en reservekamp her til aften. Det bliver en kamp, som vises på MUTV fra klokken 20:00 af, hvor man også forventer, at den norske Ole Gunnar Solskjær muligvis også vil spille med.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Saha scorede i debut

Næste artikel

SU og IMUSA indleder intensiv kampagne

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share