Optakt: Svær udebane venter Erik Ten Hags tropper

Manchester United har ikke tabt en betydningsfuld kamp i 2024 (måske på et lidt tyndt grundlag), men kan holdet forsætte denne stime? Det bliver en svær opgave de skal på, når de torsdag aften møder Wolverhampton på udebane klokken 21:15.

Vi skal tilbage til første spillerunde, for at finde vores seneste opgør mod Wolverhampton. Her blev det til en dramatisk sejr, hvor flere måske husker Onana springe ind i hovedet på en Wolverhampton spiller, men slap med skrækken da Simon Hooper ikke gav straffespark.

Nu er vi i den 22. spillerunde og Manchester United skal rejse til midten af England, for at se om de kan gentage succesen fra sidste opgør. Wolverhampton venter på Molineux Stadium klokken 21:15 – en kamp der kan vise sig vigtig, hvis Manchester United forsat skal holde kontakt med top-6, hvor flere af de direkte konkurrenter har tabt point i denne runde.

Begge hold går ind til kampen med en sejr i deres seneste opgør i FA Cuppen. Manchester United vandt over Newport og Wolves slog West Brom på udebane.

Manchester United overlod flere gange spillet til Newport, et hold målt på kvalitet, størrelse og placering slet ikke skulle have haft mulighed for at gøre kampen spændende. Det lykkedes alligevel og hvis Manchester United ikke passer på, så kan det hurtigt blive en grim forestilling på Molineux Stadium, hvor Wolverhampton sjældent taber.

Dato, tid og sted

Torsdag d. 1 februar klokken 21:15 – Molineux Stadium

Dommer

Jarred Gillett

Skader og karantæner

Manchester United: Amrabat (AFCON), Lindelöf, Malacia, Martial, Wan-Bissaka og Mount.

Wolves: Joan Gomes (karantæne), Hwang Hee-chan (landshold), Boubacar Traore (landshold) og Pablo Sarabia (tvivlsom)

Mulige startopstillinger

Det er en svær opgave Manchester United skal på, når de ude møder et Wolverhampton mandskab, der ikke har tabt på hjemmebane siden d. 16 september sidste år. Onana er vendt tilbage fra AFCON og Rashford virker til at være tilbage i varmen ved Ten Hag. Herunder kan I se mit bud på dagens startopstillinger:

Wolverhampton (3-4-2-1)

Sa

Kilman – Dawson – Toti

Semedo – Doyle – Lemina – Doherty

Sarabia – Neto

Cunha

_______________________________________

Manchester United (4-2-3-1)

Højlund

Rashford – Fernandes – Garnacho

Mainoo – Casemiro

Luke Shaw – Martinez – Varane – Dalot

Onana

 

Hold øje med

Gernacho og Højlund. I kampen mod Newport var flere Manchester United spillere utilfredse med Gernacho i flere situationer – hvad var problemet? Højlund fik for lidt at arbejde med. I situationer, hvor Gernacho kunne have spillet Højlund fri inde på midten, valgte argentineren selv at forsøge sig med driblinger eller skud på mål. Det bliver spændende at se, om tendensen forsætter eller om argentineren søger Højlund mere i denne kamp.

Skribentens bud på kampens

Selvom Manchester United stiller med stærkeste opstilling de har haft længe, så er det en meget svær udebanekamp. Chelsea, Tottenham og Manchester City er blot nogle af de hold, der er taget til Molineux Stadium og rejst hjem med et nederlag i bagagen. Det er ikke en nem kamp. Jeg satser dog alligevel på Manchester United kan hive en smal sejr hjem på 1-2. Højlund scorer én enkelt og derudover kommer Bruno Fernandes på måltavlen.

Hvor kan kampen ses?

Kampen kan ses på See og Viaplay.

1 kommentar

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Officielt: Pellistri udlejes til Granada

Næste artikel

Romano: United-talent på vej til Bundesligaen

ANNONCE