Alex Telles

Telles afviser påvirket United-trup: Må ikke lade os distrahere

Alex Telles fortæller til Sky Sports, at truppen ikke lader sig påvirke af spekulationerne om en ny manager.

– Ingen spiller i klubben mangler et ønske om at vinde. Vi kender til vores ansvar – vi har alle familier og drømme, siger Alex Telles til Sky Sports.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Svaret falder efter et spørgsmål om United-spillernes manglende dedikation på banen.

I klubben florerer spekulationerne om en kommende manager nemlig på livlig vis, og det kan være svært at forestille sig, at rygterne ikke påvirker United-spillerne. Men det afviser Telles.

– Nej, jeg tror ikke, det har betydning, fordi vi ved, hvad vi skal gøre. Der er folk i klubben, som arbejder på en ny manager, men det er for næste sæson. Denne sæson afhænger af, hvad vi gør i de resterende kampe, så vi er nødt til at være fokuserede, siger den brasilianske venstreback og fortsætter:

– Vi kan ikke gå og tænke på, hvem den næste manager bliver. Vi er nødt til at tænke på at arbejde hårdt i den næste kamp.

Telles afviser også, at truppen oplever splittelse trods udsigter til manglende Champions League-deltagelse og intensiverende Glazer-protester.

– Det eneste hver og en i omklædningsrummet ønsker, er at vinde, pointerer Telles.

Telles kan se frem til at starte i størstedelen af den resterende sæsons kampe, idet Luke Shaw er ukampdygtig i minimum fire til fem uger endnu. Det bekræftede Ralf Rangnick efter lørdagens sejr over Norwich.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
12
Shares
Forrige artikel

Podcast: Liverpool-special

Næste artikel

Fernandes involveret i biluheld mandag morgen - træner med forud for Liverpool-kamp

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
12
Share