Ten Hag: Han har ændret vores transferplan

Erik Ten Hag indrømmede ved gårdsdagens pressemøde, at Alejandro Garnachos gennembrud har ændret på sommerens transferplaner.

Alejandro Garnacho har været flyvende denne sæson, og hans gode takter er ikke gået ubemærket hen hos Erik Ten Hag, som har måtte genoverveje sommerens transferplaner på grund af den unge argentiner.

– Jeg tror, vi har en idé på lang sigt i forhold til vores sommerplaner, svarede hollænderen, da han blev spurgt ind til transfervinduet.

– Man er nødt til at kigge to-tre vinduer frem, så vi har en langsigtet plan.

– Men du er også nødt til at tage planen op til revision hver gang, der sker udviklinger. For eksempel, hvem havde forudset denne udvikling fra Garnacho? Den slags ændrer vores tilgang til vinduet.

Garnachos gennembrud kan vise sig at blive endnu vigtigere i den kommende tid med både Antony og Anthony Martial ude med skader.

5 kommentarer
 1. Jamen vi skal helt klart forstærke os på 9’er positionen og den centrale midtbane, da vi er rgitig sårbare i forhold til skader på de pladser.. også er der på CB, RB hvor vi godt kunne bruge udskiftninger, fordi jeg mener vi har spillere der simpelthen ikke gode nok, så der skal bestemt os ske nået i forhold til bredden..
  ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

 2. Hmm jeg mener faktisk vi er fint dækket ind på bredden, begge back positioner er dobbelt dækket, center back positionerne ligeså, men sælges Maguire som jeg håber på skal vi have en ny spiller til bredden evt et ungt stortalent.

  Kantene er også fint dækket, dog kunne midtbanen godt få nyt blod, især hvis Mctominey eller Fred eller måske dem begge skal videre efter sæsonen, ville gerne beholde Fred som supplement til central midt.

  Det er angrebspositionen som 9er vi er svage på, en klasse angriber og vi er klar til de store eventyr igen.

  Henderson kommer tilbage og skal vel sørge for konkurrence på keeper positionen, er dog i tvivl om hans kvaliteter som 1. Keeper for United, men han har noget der måske kan udvikles på.

  GGMU

 3. Hvem siger Garnacho vil spille for os fremover… Vi snakker om at han er et kæmpetalent, men får mest indhop når vi allerede er foran (med enkelte undtagelser). Så spiller vi en FA cup mod Reading og efterfølgende en mod Nott F i Carabao-cuppen, hvor vi nærmest allerede er videre, men han får 68 min i den ene og 22 i den anden, for så efterfølgende at blive skiftet ind og ud i kampen efter…. Nu spiller vi så mod Leeds, hvor vi har masser af skader, og en Sancho som er lidt la la. Mon han får chancen fra start…?!

  1. Rolig min ven, Garnacho er kun 18 år gammel og er nok en smule foran de fremtidsplaner der utvivlsomt er lagt for hans udvikling… så han skal udvise tålmodighed og tage de minutter der kommer med kyshånd

   Skulle jo nødigt ende som en Januzaj eller andre utålmodige unge men store talenter…

   Garnacho tid skal nok komme, men han skal være klar når chancen byder, det har f.eks Elanga ikke formået desværre.

 4. Håber virkelig vi ser ham i start 11 i aften…også kan han bytte med Sancho ved 60 min…

  Alternativt kan de bytte i dag også starter han i weekenden.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

United appellerer ikke Casemiros karantæne

Næste artikel

Startopstilling: Første start for Sabitzer

ANNONCE