Ten Hag ønsker at holde Ronaldo i United

Den kommende United-manager, Erik Ten Hag, håber på at kunne holde på klubbens store stjerne, Cristiano Ronaldo.

Efter at have sikret sig det hollandske mesterskab med Ajax i weekenden, er Erik Ten Hag allerede trukket i arbejdstøjet, inden han næste sæson træder til som ny Manchester United manager. Og allerede nu har hollænderen udtalt sig med United-kasketten på.

Ten Hag er nemlig en af mange store beundrere af holdets store stjerne, Cristiano Ronaldo, og håber på at kunne holde ham i klubben.

– Ronaldo er en gigant, grundet alt det han har vist indtil videre, og fordi han er så ambitiøs. Jeg vil naturligvis gerne holde ham i Manchester United, fortæller Ten Hag til den hollandske medie De Telegraaf.

Cristiano Ronaldo skrev som bekendt under på en to-årig kontrakt med Manchester United i sommeren 2021 med mulighed for forlængelse med et enkelt år.

I første omgang udløber portugiserens kontrakt altså først om et år, og Ten Hag ser ham altså gerne løbe kontrakten ud, selvom rygter har floreret om et Ronaldo-exit allerede til sommer.

– Han har været utrolig vigtig for denne klub, og han kan producere fantastiske statistikker, tilføjer Ten Hag om Ronaldo.

Forrige artikel
Xavi Hernandez

Xavi kommenterer på Frenkie-rygter: Der er altid den økonomiske situation

Næste artikel

Romano: McClaren og van der Gaag tilslutter sig Uniteds trænerteam

ANNONCE