Ten Hag ønsker at holde Ronaldo i United

Den kommende United-manager, Erik Ten Hag, håber på at kunne holde på klubbens store stjerne, Cristiano Ronaldo.

Efter at have sikret sig det hollandske mesterskab med Ajax i weekenden, er Erik Ten Hag allerede trukket i arbejdstøjet, inden han næste sæson træder til som ny Manchester United manager. Og allerede nu har hollænderen udtalt sig med United-kasketten på.

Ten Hag er nemlig en af mange store beundrere af holdets store stjerne, Cristiano Ronaldo, og håber på at kunne holde ham i klubben.

– Ronaldo er en gigant, grundet alt det han har vist indtil videre, og fordi han er så ambitiøs. Jeg vil naturligvis gerne holde ham i Manchester United, fortæller Ten Hag til den hollandske medie De Telegraaf.

Cristiano Ronaldo skrev som bekendt under på en to-årig kontrakt med Manchester United i sommeren 2021 med mulighed for forlængelse med et enkelt år.

I første omgang udløber portugiserens kontrakt altså først om et år, og Ten Hag ser ham altså gerne løbe kontrakten ud, selvom rygter har floreret om et Ronaldo-exit allerede til sommer.

– Han har været utrolig vigtig for denne klub, og han kan producere fantastiske statistikker, tilføjer Ten Hag om Ronaldo.

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
15
Shares
Forrige artikel
Xavi Hernandez

Xavi kommenterer på Frenkie-rygter: Der er altid den økonomiske situation

Næste artikel

Romano: McClaren og van der Gaag tilslutter sig Uniteds trænerteam

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
15
Share