Ten Hag: Truppen er på plads

I forbindelse med morgendagens kamp mod Leicester, har Erik ten Hag afholdt et pressemøde, som kom til at handle mere om transfers end selve kampen.

Manchester Uniteds manager. Erik ten Hag, talte i dag med journalister på et pressemøde forud for udekampen mod Leicester. Her blev han især forholdt klubbens situation på transfermarkedet:

Først om Antony:

– Der er en aftale på plads mellem klubberne, men papirarbejdet er ikke helt færdigt. Vi har behov for en stærk offensiv, fordi der er mange kampe, der skal spilles. Jeg forventer han er klar til weekendens kamp (mod Arsenal red.), for der er transfervinduet lukket.

Ten Hag blev forholdt om Antony-handlen ville få indflydelse Cristiano Ronaldos rolle i truppen:

– Som jeg sagde før, så har vi brug for kvalitetsspillere. Vi skal kunne dække alle kampe, så vi er mere konstante. Vi planlægger ud fra, at Ronaldo er en del af truppen.

Aaron Wan-Bissaka har været rygtet væk fra klubben, men Ten Hag insisterer på, at spilleren ikke er på vej væk:

– Aaron bliver i klubben. Truppen er som den er nu indtil minimum januar.

En journalist spurgte om Antony og Martin Dúbravka blev de sidste transfers i dette vindue, hvortil Ten Hag svarede:

– Jeg tror vi er færdige, men kommer det en god mulighed, så skal vi som en stor klub være klar til at reagere.

Klubben har to sejre i træk og ifølge Ten Hag, har man en god base i truppen nu:

– Vi har en god base, men det er også det vi som minimum skal bringe ind i kampene. Vi bliver nødt til at beholde denne vindermentalitet, hvis vi skal have en succesrig sæson.

I kampen mod Southampton var Antony Martial ukampdygtig, og ved pressekonferencen kom det frem, at det stadig er tilfældet:

– Martial er ude af truppen til i morgen. Victor (Lindelöf red.) er tilbage i træning i dag, men han vil blive testet i morgen, for at se om han er klar til kamp.

 

Forrige artikel

Medier: Garner skifter til Everton

Næste artikel

Ingen dom i Giggs-retssag: Juryen kunne ikke blive enige

ANNONCE