Ten Hags brev direkte til United-fans: Vi stopper ikke her

Erik ten Hag har efter gårsdagens cuptriumf over Newcastle skrevet et brev til alle United-fans. Det kan du læse her:

Søndag skete det endelig.

Manchester United endte seks års pokaltørke efter 2-0-sejren i Carabao Cup-finalen mod Newcastle. Den første under Erik ten Hags tid i Manchester United.

I den forbindelse har den hollandske manager selv skrevet et brev til alle Manchester United-fans i kølvandet på den første af forhåbentlig mange triumfer i den kommende tid.

Nedenunder kan du læse en grovt oversat version af brevet – er du mere til den direkte, engelske version, kan du læse den her.

Til alle Manchester United-fans:

Jeg vil nu tage mig tid til at henvende mig direkte til jer denne morgen.

Da jeg ankom til klubben, talte vi om udfordringen og vigtigheden af at genforene denne gruppe af spillere med vores fantastiske fans.

Tro mig, dette hold ved præcis, hvor vigtige I er. Båndet mellem tilhængerne og holdet kan alle se, og det, vi oplevede sammen i går, vil kun styrke det bånd yderligere.

Atmosfæren skabt af jer på Wembley var utrolig. Fra det første minut til det sidste var I der med os, drev holdet videre, støttede og opmuntrede os til at bringe trofæet tilbage til Manchester.

Til de af jer, der ikke kunne være der, følte vi jeres støtte før, under og efter kampen. Vid, at hver og en af jer altid vil spille en rolle i, at dette hold får succes.

Jeg er stolt af mine spillere og staben for deres forberedelse og præstationer. I går så vi den påkrævede lyst, ånd og beslutsomhed, som vi må kræve af alle, der repræsenterer Manchester United.

Vi sætter høje standarder hver dag. På Wembley opfyldte vi disse krav og fik belønningen i form af vores første trofæ sammen.

Vi kender betydningen af sølvtøj gennem hele denne store klubs historie. Vi er så glade for at bringe trofæet tilbage til Old Trafford, men vi er på ingen måde tilfredse, og vi stopper ikke her.

Sammen har vi oplevet følelsen af, hvad det vil sige at vinde sammen for Manchester United. Det er virkelig storslået og vil kun gøre hver enkelt af os mere sultne efter mere succes.

Denne gruppe har gjort store fremskridt i de sidste par måneder, men der er stadig meget mere at komme efter. Jeg kan forsikre jer om, at alle på Carrington vil arbejde konstant, fordi vi ved, at denne klub, og jer, vores tilhængere, fortjener flere fantastiske dage som denne.

Vi er tilbage på arbejde i dag med fuld fokus nu på at forberede os til at møde West Ham i FA Cuppen onsdag aften.

Der vil ikke være nogen selvtilfredshed i vores ønske om at returnere denne klub tilbage til, hvor vi ønsker at være. Vid, at du er afgørende for det, vi ønsker at opnå, og tag i går som bevis på, hvad der kan ske, når vi alle er United sammen.

Tak for din støtte og engagement,

Erik ten Hag.

2 kommentarer
  1. ETH forsæt i bare der er masser af ledig plads i pokalskabet..👏💪🤗
    ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

  2. ETH du og spillerne skal vide at stoltheden over jer alle enorm og vi altid vil støtte jer igennem med og modgang.

    Manchester United – allways and forever.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Bliver pokalfinalens andet mål tilkendt Rashford?

Næste artikel

Hov - har du ikke glemt noget, Ten Hag?

ANNONCE