Ten Hags første ord som United-manager: En kæmpestor ære

Det er en stolt Erik ten Hag, der torsdag middag blev præsenteret som ny Manchester United-manager.

Torsdag middag kom bekræftelsen på det, vi alle egentlig har gået og vidst i et stykke tid: Erik ten Hag er ny Manchester United-manager. Og hovedpersonen selv er også stolt over sin nye jobtitel.

– Det er en kæmpestor ære at være den nye Manchester United-manager, og jeg er vildt spændt på udfordringerne. Jeg kender klubbens historie og dens passionerede fans, og jeg er enormt opsat på at udvikle et hold, der kan give fansene den succes, de fortjener, siger Ten Hag til ManUtd.com.

Erik ten Hag har haft fem succesfulde år med Ajax, som blandt andet har budt på en Champions League-semifinale og to (indtil videre) ligatitler. Derfor er det forståeligt, at hollænderen er vemodig over afskeden.

– Det er selvfølgelig hårdt at forlade Ajax efter de fantastiske år, og jeg kan garantere fansene, at jeg er 100 procent fokuseret på at afslutte sæsonen succesfuldt, inden jeg begynder i Manchester United.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
4
Shares
Skriv et svar
Forrige artikel
Erik ten Hag

BEKRÆFTET: Erik ten Hag bliver ny manager

Næste artikel

Overblik: Ten Hags stats for de seneste fem sæsoner

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
4
Share