The Athletic: De Gea tæt på ny kontrakt – Juventus-interesse er dog reel

Som flere medier har skrevet, så er De Gea tæt på at underskrive en ny kontrakt, selvom Juventus er inde i billedet.

The Guardian skrev forleden, at David De Geas kontraktforlængelse var oppe over, som det dog også lød fra flere troværdige medier i sommer. Nu skriver The Athletic det samme, men journalisten Laurie Whitwell skriver yderligere, at Juventus-interesse betyder, at klubben stadig er i gang med at overveje alternativer.

Iføge The Athletic-journalisten har David De Gea trukket forlængelsen lidt, da han ikke har været helt overbevist om Ole Gunnar Solskjærs projekt. Det har imidlertid fået Manchester United og Solskjær til at overveje fremtiden mellem stængerne.

Her skulle Atletico Madrid-keeperen Jan Oblak og Evertons Jordan Pickford være inde i billedet. Sidstnævnte på grund af hans evner med fødderne, skriver Laurie Whitwell.

David de Geas kontrakt udløber til sommer, og andre klubber kan forhandle kontrakt med spanieren fra 1. januar, hvis ikke en ny er underskrevet. Skulle det lykkes United at få papir på målmanden til efter 2020, betyder det dog ikke, at klubben ikke er på udkig efter en ny målmand.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Dortmund-direktør: Sanchos agent mødtes med United i sommer

Næste artikel

Andy Cole: United er et par år fra et titel-ræs

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share