Arbejdsgruppe nedsat: Neville skal være med til at forny Old Trafford

Manchester Uniteds stadion og det omkringliggende område skal fornyes. Nu har man nedsat en arbejdsgruppe, som skal påbegynde arbejdet, og den er Gary Neville en del af.

Old Trafford skal have nyt liv, og det samme skal området, stadionet ligger i – som også hedder Old Trafford. De to ting skal spille sammen i et nyt byfornyelsesprojekt, som myndighederne i Manchester har igangsat.

Og klubbens tidligere anfører Gary Neville skal være en del af arbejdsgruppen bag projektet. Det blev offentliggjort i en pressemeddelse på klubbens hjemmeside i fredags.

Gary Neville mener, at både stadionet og området i den grad har brug for en kærlig hånd.

– Jeg ønsker det bedste for Manchester United, og det samme gør jeg for det omkringliggende samfund. Old Trafford bør være et stadion, som hele Manchester kan være stolte af og være en katalysator for bæredygtig sammenhængende vækst i et område af byen, der har været forsømt alt for længe, udtaler han.

Planerne bekræfter, at Manchester United ikke flytter fra området, som man har spillet sine hjemmekampe i siden 1910.

Et nyt topmoderne stadion til Manchester United skal bringe internationale kampe og finaler til byen. Samtidig skal det gøre op med overkoncentrationen af store sportsbegivenheder i London og det sydlige England, som finder sted på nuværende tidspunkt.

Forrige artikel

Bekymrende tendens: Andre Onana keder sig ikke i United

Næste artikel

Midtbanemotor er langt om længe tilbage

ANNONCE