Donny van de Beek

The Athletic: Van de Beek er nået til enighed med Everton

Både Crystal Palace og Everton har de seneste dage jagtet en lejeaftale med Donny van de Beek. Nu skriver David Ornstein fra The Athletic, at det bliver de mørkeblå fra Liverpool, som sikrer sig hollænderens underskrift.

Donny van de Beek ser langt om længe ud til at få nyt græs under fødderne, når han det næste halve år skal tørne ud for Everton.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det skriver The Athletic.

Både Crystal Palace og Everton har udvist interesse i den 24-årige midtbanespiller, men nu skriver David Ornstein fra det troværdige medie, The Athletic, at Donny van de Beeks valg er faldet på sidstnævnte.

Everton leder i øjeblikket efter en ny manager, og meget kunne tyde på, at det bliver den tidligere Chelsea-spiller og -manager, Frank Lampard, som skal kickstarte Donny van de Beeks karriere.

Sami Mokbel fra Daily Mail skriver i samme forbindelse, at Everton forventes at betale 500.000 pund for at leje den tidligere Ajax-stjerne, ligesom “The Toffees” kommer til at dække hele spillerens løn.

Der er endnu ikke blevet meldt noget ud om en eventuel efterfølgende købspris, men man kunne forestille sig, at United – ligesom ved lejeaftalen med Anthony Martial – har modsat sig en sådan option.

Du kan læse mere her på OldTrafford.dk, når Manchester United og Everton – med al forventning – bekræfter lejeaftalen.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Greenwood anklages for voldtægt af kæresten

Næste artikel
Mason Greenwood mod Brentford

Politiet og Nike kommenterer Greenwood-anklager

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
1
Share