Donny van de Beek

Palace er tæt på: Nu jagter Everton også Van de Beek

Ifølge flere medier ligner det i højere grad, at det bliver Everton, der løber med Donny van de Beek på en lejeaftale denne vinter.

For et par dage siden kunne vi skrive, at Crystal Palace havde udset sig Donny van de Beek, og dagene efter bød på flere progressive forhandlinger. Men nu ligner det, at Palace har fået alvorlig kamp til stregen om hollænderen.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det er nemlig Everton – angiveligt snart med Frank Lampard i spidsen – der jagter Uniteds midtbanespiller. Det fortæller blandt andet Sky Sports.

Crystal Palace skulle fortsat gå benhårdt efter at sikre sig Van de Beeks signatur, men ifølge The Athletics David Ornstein er Everton altså hollænderens favoritdestination, hvorfor det har sat forhandlingerne en smule på pause.

Valencia skulle også være inde i billedet omkring Donny van de Beek, men det ligner, at hans fremtid ligger i England. Spørgsmålet er bare, hvilken klub, der får ham.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Romano: Bordeaux lurer på Phil Jones

Næste artikel

Greenwood anklages for voldtægt af kæresten

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
1
Share