The Guardian: Pogba til United – hvis Real trækker sig

Manchester United har en reel mulighed for at hente Paul Pogba tilbage til Old Trafford, men kun hvis Real Madrid trækker sig fra ræset. Det skriver The Guardian.

Meget tyder på, at transferrekorden på verdensplan bliver slået denne sommer. Skal Paul Pogba skifte fra Juventus kræver det i hvert fald mindst 100 millioner euro (eller 84 millioner pund), og det krydret med en enorm kontrakt på 250.000 pund i ugen er præcis, hvad Manchester United er klar til at smide franskmandens vej.

Og det kan meget vel blive tungen på vægtskålen, idet Real Madrid synes at være afskrækkede af de svimlende summer, selvom Paul Pogba skulle foretrække at skifte til Zinedine Zidanes Galácticos. Real Madrid står altså umiddelbart med de bedste kort på hånden, men kun hvis de møder Juventus’ og spillerens økonomiske krav.

Paul Pogbas agent, Mino Raiola, har allerede stået bag Zlatan Ibrahimovic’ og Henrikh Mkhitaryans skifte til Manchester United denne sommer. Han har et godt forhold til Manchester Uniteds nye manager til forskel for tidligere.

Mino Raiola var i sin tid skyld i, at Paul Pogba skiftede fra Old Trafford i den forstand, at han og Sir Alex Ferguson ikke kunne udstå hinanden. Han fik snakket midtbanespillerens familie og Paul Pogba varm på at skifte transferfrit til Juventus.  

SALGET ER STARTET! Vil du opleve Anthony Martial, Wayne Rooney og de andre stjerner? Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ung mexicaner spændt på United-skifte

Næste artikel

Det sagde Mourinho på sit første pressemøde

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share