The Guardian: United forhøjer Shaw-bud

Manchester United skulle være klar til at øge deres indledende bud på Luke Shaw. Avisen The Guardian skriver, at der nu smides 30 millioner pund på bordet.

The Guardian var første medie ude med historien om, at Manchester United skulle have fået et 27 millioner-bud afvist af Southampton på deres unge stjerneskud, men nu skulle De Røde Djævle være klare med et nyt bud, der bliver officielt så snart Louis van Gaal bliver præsenteret som ny manager ikke senere end torsdag.

30 millioner engelske pund forventer Manchester United er nok til at overbevise Southampton om at trække deres ikke-til-salg-skilt tilbage, og ydermere afskrække Chelsea og Manchester City fra at byde med.

Den bare 18-årige venstreback skal med landsholdet til VM, og bliver i det hele taget hypet ekstremt efter en succesfuld sæson. The Guardian kunne således også berette, at Manchester United vil gøre ham til den bedst betalte unge spiller nogensinde i engelsk fodbold med en kontrakt på omkring 100.000 pund i ugen over fem år. 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Hvad og hvem bør Manchester United købe?

Næste artikel

Van Gaal centimeter fra United

ANNONCE