The Guardian: United i direkte kontakt om Camavinga

Manchester United er i fremadskridende forhandlinger med franske Rennes om den unge midtbanespiller Eduardo Camavinga. Det skriver troværdige The Guardian.

Det franske stortalent Eduardo Camavinga kan blive Manchester Uniteds tredje signing i dette transfervindue. 

Ifølge Fabrizio Romano, der rapporterer via den engelske avis The Guardian, er de røde djævle i forhandlinger med franske Rennes om den unge midtbanespiller. 

Rennes skulle angiveligt være klar til at lade Camavinga gå for cirka 225 millioner kroner. En pris, der skyldes franskmandens kontraktudløb til næste sommer. Derfor vil Rennes forsøge at sælge ham i indeværende transfervindue for at undgå en situation, hvor den 18-årige landsholdsspiller kan smutte gratis. 

Camavinga fik sin førsteholdsdebut som blot 16-årig i foråret 2019 og har siden været fast mand på Rennes’ førstehold. 

I september 2020 debuterede han for det franske landshold i en Nations League-kamp mod Kroatien. Det gjorde ham til den yngste optrædende spiller på det franske landshold siden 1914.

Midtbanespilleren, der har udtalt, at han lader sig inspirere af Paul Pogba, har ikke været med det franske A-landshold til EM. Han var dog med til U21-EM og er også udtaget til OL i Tokyo, der løber af stablen senere på måneden.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

OldTrafford.dk søger hjælp til Wordpress

Næste artikel

EM-Karakterbogen: Runde 6

ANNONCE