OldTrafford.dk søger hjælp til WordPress

I takt med OldTrafford.dks udvikling på 18. år, så vil vi gerne udvikle hjemmesiden videre, men vi har brug for teknisk hjælp. Er du erfaren i udvikling af Wordpress og vil hjælpe til, så læs videre.

OldTrafford.dk blev oprindeligt udviklet i 2003 i et hjemmeudviklet CMS, som lagde grundstenen til hjemmesiden i de næste mange år. Faktisk var det først i 2011 at hjemmesiden blev relanceret på ny. Denne gang i Drupal CMS’et, som siden har været brugt af hjemmesidens frivillige skribenter til at skrive over 31.200 artikler.

Denne sommer fejrede hjemmesiden 18 år og har stærkt brug for en både teknisk og desígnmæssig opgradering. I første omgang opgradering fra Drupal 7 til WordPress.

I alle 18 år har hjemmesidens tekniske udvikling været håndteret af vores ophavsmand Casper Heiselberg, som kan bruge en ekstra hånd til den fremtidige udvikling af hjemmesiden. Om det så er i form af reel udvikling eller måske bare sparring.

Er det noget du kunne have interesse og ikke mindst erfaring i at hjælpe til med, så smid gerne besked til os herunder eller ræk ud til Casper Heiselberg på twitter:

Forrige artikel

OT.dk transferoverblik: Rygterne om en Varane-handel tager til

Næste artikel

The Guardian: United i direkte kontakt om Camavinga

ANNONCE