The Mirror: Eriksen kan være tilbage mod Everton

Ifølge The Mirror går der ikke lang tid før, at Christian Eriksen er at finde på grønsværen igen, efter den skade han fik mod Reading i januar.

De danske United-fans kan snart igen se frem til at se Christian Eriksen løbe på banen i den smukke røde trøje. Ifølge det engelske medie The Mirror kan danskeren nemlig allerede være at finde på bænken mod Everton lørdag d. 8 april.

I et interview fortæller Eriksen også, hvordan hans genoptræning er forløbet godt.

– Det går godt. Jeg er lige startet udenfor med støvler på.

– Jeg har været i træningscenteret et par uger, og nu er det tid til det næste genoptræningsforløb udenfor.

Manchester United glæder sig nok også til Eriksens comeback, da de må undvære Casemiro, på grund af hans karantæne, og højest sandsynlig også Sabitzer det næste stykke tid.

1 kommentar
  1. Det bliver så fedt at se Eriksen tilbage på Old Trafford, håber han hurtigt finde tilbage til samme styrke, som han havde inden han blev skadet..🙂

    Det burde betyde et bedre flow i vores angrebsspil, og ikke mindst vores opbyggende spil, synes personligt Eriksen giver os rigtig meget på den konto, og det samtidig betyde at Fernandes rolle kommer til være der hvor han er bedst, for han er ikke god når han skal styre vores opspil, så det bliver fedt at få Eriksen med igen..

    ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel
Marcus Rashford mod Burnely

Rashford langer ud mod 'fake news': Komplet nonsens!

Næste artikel

Kamptidspunkt til FA Cup-semifinale klart

ANNONCE