– Tottenham sælger ikke Harry Kane

Den tidligere Tottenham-manager Harry Redknapp mener ikke, at London klubben skal sælge sidste sæsons topscorer, Harry Kane, som United og Louis van Gaal eftersigende skulle have rettet sigtekornet mod.

Inden sidste sæson var Harry Kane stortset ukendt men med 21 mål i 34 kampe fik han åbnet døren for stor interesse fra blandt andet Manchester United. Harry Redknapp mener dog, det vil være et skidt signal af Tottenham at sælge sin nye stjerne.

– Der bliver ballade, hvis Tottenham sælger Kane. Det vil sende et forkert signal. Det tror jeg også, Daniel Levy (formand i Tottenham,red.) er klar over, udtaler Redknapp til talkSPORT.

– Han er virkelig populær, han er en af klubbens egne og han har haft en fantasisk sæson. Det vil være et skidt signal for klubbens fremtid, hvis de sælger ham. 

Selv har Harry Kane dæmpet lidt af rygterne ved at udtale, at han er glad i Tottenham, og at han ser klubben som en af de store. 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Medie: Nani bliver holdkammerat med Kjær

Næste artikel

Otamendi antyder sommerskifte

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share