Transferjournalist: United er forelskede i Sancho

Fabrizio Romano fortæller til The United Stand, at Manchester United er helt vilde med klubbens helt store transfermål, Jadon Sancho.

Sky Sports’ italienske transferguru Fabrizio Romano har ikke været bleg for at kaste megen brænde på bålet i Sancho til United-sagaen, og her til aften blev ilden pustet endnu mere op. Romano fortæller nedenstående til The United Stand:

– Manchester United er forelskede i Jadon Sancho. Staben, Solskjær, ja, alle i Manchester United elsker ham, fortæller Fabrizio Romano til United-mediets YouTube-kanal.

Selvom United er forelskede i Sancho, og det lader til, at interessen er gensidig, er det ikke lige til at lave en transfer i disse tider. Romano fortæller også, at Borussia Dortmund endnu ikke har modtaget et bud på Sancho.

– Borussia Dortmund er rolige, da de ikke endnu har modtaget noget bud på ham. Men Manchester United er i kontakt med Jadon Sancho og hans agent, og en kontrakt bliver ikke noget problem. Han vil gerne til Manchester United, fortæller Romano.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Corona: UEFA sætter deadline for Premier League beslutning 25. maj

Næste artikel

De Gea håber på mange år endnu i United

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share