Transferoverblik: Hvad kommer der til at ske i dag?

Meget tyder på, at Marouane Fellaini snart er fortid i Manchester United. OldTrafford.dk giver dig overblik over, hvad der fakta, og hvad der er “fake news” på transfervinduets sidste dag.

For tre dage siden sagde Ole Gunnar Solskjær, at han ikke regnede med nogen transferaktivitet i januar i Manchester United. Nu tyder meget dog på, at klubben er tæt på at have solgt Marouane Fellaini til kinesiske Shandong Luneng. 

Stortset samtlige engelske medier rapporterer, at klubben fra Chinese Super League er blevet enige med United om en pris på cirka 10 millioner pund. Det eneste der mangler er, at Fellaini skriver under på kontrakt. 

Den 31-årige belgier selv gjorde ikke spekulationerne mindre, da han postede et billede af sig selv på sin Instragram med teksten “Let’s Go”.

Ifølge Daily Mail kommer Fellaini til at tjene 235.000 pund om ugen i Shandong Luneng – vel og mærke efter at han har betalt skat. 

Er der andre på vej ud? 

Matteo Darmian har været rygtet væk i de seneste mange transfervinduer, og januar 2019 har ikke været en undtagelse. Ifølge flere engelske medier skulle blandt andre Juventus været interesserede i italianerens underskrift, men rygterne er efterhånden dødt ud. Alt tyder på, at han bliver i United og kæmper for sin plads. 

Der har også været snak om, hvorvidt Andreas Pereira skulle lejes ud, men det afviste Solskjær prompte på sit pressemøde i mandags. Brasilianerens uheldige præstation mod Burnley ændrer næppe på beslutningen om at holde ham i Manchester. 

Til gengæld har United lejet nogle andre unge spillere ud – Ethan Hamilton er røget til Rochdale, Regan Poole til Newport County, og Matty Willock skal til Crawley Town. 

Er United i gang med at købe nogen? 

De engelske medier spekulerer i, om Manchester United vil købe en erstatning for Marouane Fellaini. Et rygte, der tilsyneladende ikke vil dø, er, at den tidligere Liverpool-spiller Coutinho skulle være et emne. Der er dog mange ting, der taler imod, at der skulle være nogle former for hold i det rygte. 

Først og fremmest har Ole Gunnar Solskjær gentagende gange sagt, at han er tilfreds med truppen. Derudover virker det ulogisk, at United skulle investere så mange penge i en spiller, når de endnu ikke (officielt) har besluttet, hvem der skal være permanent manager og sportsdirektør i klubben. 

Sidst men ikke mindst spillede Coutinho så sent som onsdag aften for FC Barcelona, hvor han også nettede to gange. 

Af øvrige rygter nævnes Crystal Palaces Wilfried Zaha og PSG’s Adrien Rabiot, men ingen af dem virker sandsynlige. 

Alt tyder på, at dagens eneste transferaktivitet bliver salget af Marouane Fellaini. Men ligegyldigt hvad der sker, skal OldTrafford.dk nok være på pletten!

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Podcast - dagen derpå: Første pointtab, farvel til Fellaini? Og optakt til Leicester

Næste artikel

Phelan ser stort potentiale i trænerstaben

ANNONCE