Transferrygter: All-in på Gündogan

Manchester United skulle have intensiveret interessen i Ilkay Gündogan, mens de skulle have lagt et bud på bordet for Mats Hummels

I lang tid lignede det, at Kevin Strootman var manden, Louis van Gaal ville gå efter i sommerens transfervindue til forstærkning af midtbanen. Men flere større skader har gjort, at hollænderen i stedet har vendt blikket mod det tyske.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Her tørner Ilkay Gündogan ud for Dortmund, der efter en skidt sæson er gledet ud af Champions League og til sommer mister Jürgen Klopp. Ifølge Daily Mail har van Gaal nu sat alt ind for at sikre sig den 24-årige midtbanemotor.

United skulle samtidig være optimistisk om at sikre sig Gündogans holdkammerat Mats Hummels. Ifølge tyske Bild skulle United allerede have budt 22 mio. pund på forsvarsspilleren. Angiveligt lokker “de røde djævle” med at ville fordoble Dortmund-anførerens løn.

Endvidere melder det spanske medie Fichajes, at Louis van Gaal skulle have forelsket sig i Bayern Münchens Robert Lewandowski, efter Radamel Falcao ikke har overbevist hollænderen. Den polske angriber har skulle kæmpe om spilletiden for de tyske mestre, og skulle kunne lokkes med løftet om mere fast spilletid.

Det skal dog understreges, at der stadig kun er tale om rygter. 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Hårdere CL-seedning venter

Næste artikel

Real Madrid har Chicharito-købsoption

ANNONCE