Tre United-spillere involveret i mål i engelsk storsejr over Iran

Marcus Rashford kom på tavlen, da England tromlede over Iran med cifrene 6-2 mandag eftermiddag.

Marcus Rashford skulle bruge mindre end et minut på banen, inden han fandt vej til målnettet i Englands 6-2-sejr over Iran ved slutrundens anden kamp mandag eftermiddag.

Manchester United-angriberen startede kampen på bænken, men blev skiftet ind midtvejs i anden halvleg.

Angriberen modtog bolden i fart, da han blev serviceret af Harry Kane, der fandt ham i højresiden. Her modtog Rashford bolden, hvorefter han med en skydefinte nemt satte sin iranske modstander, inden han roligt lagde bolden ind bag Irans målmand.

Det var United-profilens første VM-mål i karrieren. Ved kun at skulle bruge 49 sekunder på banen, er målet den tredjehurtigse scoring af en indskifter i VM-historien, skriver det engelske statistikfirma OptaJoe.

Også de to andre United-englændere Luke Shaw og Harry Maguire var involveret i mål i mandagens storsejr.

Shaw lagde op til kampens første scoring, da han fra venstrekanten lagde bolden højt og hårdt ind i straffesparksfeltet, hvor Jude Bellingham headede bolden i mål.

Maguire blev noteret for oplægget til 2-0-målet, da han i en overbevisende luftduel lagde bolden tilbage til Bukayo Saka, der smækkede bolden højt op i mål med sit venstreben.

Samtidig med indskiftningen af Rashford måtte Maguire lade sig udskifte som følge af en hovedskade.

Forsvarsspilleren skulle efter eget udsagn på Twitter være klar til englændernes kamp fredag mod USA.

Black Friday er begyndt: 70% rabat på United-tøj