Tre United-spillere udtaget til Englands trup til EURO 2024-kvalifikationskampene

Gareth Southgate har netop udtaget truppen til Englands EURO 2024-kvalifikationskampen mod Italien og Ukraine. Tre United-spillere er med i truppen.

Om blot en uge starter de første kvalifikationskampe frem mod EURO 2024. I den sammenhæng har Gareth Southgate, cheftræner for Englands fodboldlandshold, netop udtaget truppen frem mod de første kampe. I den kommende uge møder England både Italien og Ukraine. Og det bliver med tre United-spillere i truppen.

Marcus Rashford, Harry Maguire og Luke Shaw er alle udtaget til truppen. Alle tre var også en del af truppen, da England for knap tre måneder siden deltog i VM 2022 i Qatar. Jadon Sancho, som tidligere har repræsenteret det engelske landshold, er ikke blevet udtaget til truppen.

Den endelige trup frem mod Englands kvalifikationskampe til EURO 2024 ser således ud:

Målmænd: Pickford, Pope, Ramsdale

Forsvarsspillere: Chilwell, Dier, Guehi, James, Maguire, Shaw, Stones, Trippier, Walker

Midtbanespillere: Bellingham, Gallagher, Henderson, Maddison, Mount, Phillips, Rice

Angribere: Foden, Grealish, Kane, Rashford, Saka, Toney

2 kommentarer
  1. Det er helt sikkert fortjent, man kan selvfølgelig altid diskutere Maguire, men jeg synes faktisk han altid levere ret godt for det Engelsk landshold, men der er ingen tvivl om at man godt forstår hvorfor Rashford er..💪🙂

    3 Unitedspillere i start opstillingen for det Engelsk landshold er altid spændende, også er der da et par stykker som lure i kulissen..
    ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

  2. Det var ikke ingen overraskelse fra Southgate med de tre fra United, håber dog snart Sancho kommer med på landsholdet, men han skal nok lige få fodfæste i United igen først.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Ung dansker træner med i Manchester United

Næste artikel

Startopstillinger: Pellistri med fra start mod Betis

ANNONCE