Trupnyt: Antony skadet

Antony blev skadet i hændelsen, som senere førte til Casemiros røde kort i kampen mod Crystal Palace i lørdags. Han er derfor ikke på holdkortet til kampen mod Leeds i aften.

Erik ten Hag må til aftenens rivalopgør mod Leeds United undvære flere navne, som normalt er hollænderens sikre kort på hånden.

Casemiro har karantæne, Christian Eriksen er langtidsskadet og nu er kantspilleren Antony også meldt ude af opgøret. Det fortæller Erik ten Hag på pressemødet forud for The Roses Derby.

– De (Martial og McTominay) er ikke involveret i morgen. Det samme gælder for Antonty. Han er heller ikke en mulighed i morgen, så det skal vi løse.

Det betyder, at Uniteds manager har meget begrænsede muligheder på flere positioner. Erik ten Hag har dog tiltro til de tilgængelige spillere, så der er ingen undskyldninger for ikke at hive tre point i land.

– Efter kampen kan jeg ikke sige: “Casemiro er her ikke og Anthony Martial er her ikke”. Nej, vi skal vinde. Det her hold og alle spillerne er Manchester United-materiale. De skal præstere i morgen, og vi skal vinde kampene, uanset hvem der kommer på banen, siger han.

Hvem skal starte på højre kant i aften? Opret en profil og giv din mening til kende i kommentarfeltet under artiklen. Så er du samtidig med i konkurrencen om en valgfri Manchester United-trøje fra denne sæson. 

4 kommentarer
 1. Trist nyhed mht Antony….øv

  Heldigvis er Sancho tilbage og glider vel lige ind på højre kanten.

  Forøvrigt har vi nu to skadede spillere efter nogle voldsomme “tacklinger men det er os der har et rødt kort og tre dages karantæne….tankevækkende.

  GGMU

 2. Det er virkelig en trist nyhed, men jeg godt gladfor at Sancho er tilbage, så det må da alt andet ind lige være ham der starter i aften..❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤 kom så boys

  1. Lasse

   Måske, også et udemærket valg med Garnacho fra start, Sancho er stadig rusten og skal spilles med omtanke, vi har bestemt ikke brug for flete skader lige nu…

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Medie: Investorer fra Qatar planlægger voldsomt bud på United

Næste artikel

Optakt: The Roses Derby

ANNONCE