Tuanzebe efter comeback: Vi er ikke bare med for at høre musikken

Manchester United slog tirsdag aften Paris Saint-Germain i første gruppespilskamp i dette års udgave af Champions League. En af aftenens helt store overraskelser var Axel Tuanzebe, som, efter mere end et halvt år uden førsteholdsfodbold, spillede en vigtig rolle i 1-2-sejren.

Tuanzebe fik senest førsteholdsminutter, da “De Røde Djævle” slog Colchester i Carabao Cuppen tilbage i december 2019. I går var han dog tilbage i Ole Gunnar Solskjærs startopstilling, hvor han skulle forsøge af dæmme op for blandt andre Neymar og Kylian Mbappé.

Den tidligere akademispiller spillede en flot kamp, og det var også en tilfreds spiller, som manutd.com fangede efter slutfløjtet:

– Det var godt at være derude. Det var en svær kamp at komme tilbage i, men jeg er glad for, at vi fik sejren. Vi kom her for at vinde. Vi er i turneringen for at konkurrere. Vi viste PSG respekt, men i sidste ende er vi det største hold, og vi ønskede at dominere og få de tre point.

– Vi er her ikke for at høre musikken (Champions League-hymnen, red.). Vi kæmpede hårdt sidste sæson for at komme i denne turnering, så vi ønsker at være de bedste, og vi ønskede at starte godt.

Det blev en anden akademispiller, som afgjorde gårsdagens opgør, idet Marcus Rashford cementerede sejren i det 87. minut. Tuanzebe kommenterede også på denne scoring:

– Jeg blev ved med at fortælle ham i løbet af kampen, ‘jeg vil have mit mål, jeg vil have mit mål’. Og han leverede, så jeg er glad på hans vegne, jokede den 22-årige englænder.

Slutteligt fortalte Tuanzebe, at hans krop havde det godt efter 90 minutters fodbold. Han kan derfor meget vel være i spil til weekendens dyst mod Chelsea i Premier League.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rashford: Det er vigtigt at tro på trænerens system

Næste artikel

Covid-19 sætter økonomi under pres - Glazer hæver fortsat udbytte

Relaterede artikler
Total
0
Share