Tuanzebe klar til at imponere på førsteholdet

Stortalentet vil arbejde hårdt for at bevare sin plads blandt Zlatan Ibrahimovic, Juan Mata og de mange andre United-stjerner.

Axel Tuanzebe er nyeste spiller fra Uniteds U23-hold til at blive rykket op på førsteholdet. Tuanzebe er beæret over at være blevet givet chancen af Jose Mourinho, men er samtidig klar over, at han skal blive ved med at bevise sit værd for at etablere sig som en fast bestanddel af førsteholdet.

– Der er ingen bedre følelse, men jeg kan ikke lade det gå til hovedet og slappe af. Jeg skal holde hovedet nede og bevise, hvorfor han (Jose Mourinho, red.) skal have tillid til mig. Jeg skal blive ved med at skubbe på hver dag og vise, hvorfor jeg skal være med i truppen, og hvorfor jeg er her i klubben, udtaler Tuanzebe til MUTV.

Tuanzebe erkender, at han tilmed forsøger at lære så meget som muligt fra Uniteds mange stjerner.

– Det har helt sikkert været godt at træne med god alle superstjernerne, og jeg kan lære en masse af disse spillere hver dag. Jeg er altid villig til at lære og gøre mit bedste. Det afhænger ikke af om jeg spiller for U23-holdet eller førsteholdet. Jeg prøver altid at gøre mit bedste for at forbedre mig som spiller.

Tuanzebe er 19 år gammel. Han gør sig primært som midtstopper.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Optakt: Manchester United – Wigan Athletic

Næste artikel

Startopstilling: Martial gør comeback mod Wigan

ANNONCE