Tunnelskænderi efter kampen

Patric Vieira blev vist ud i gårsdagens kamp på Old Trafford efter at have sparket ud efter Ruud van Nistelrooy. På banen måtte Manchester Uniteds katajn Roy Keane holde Vieira for at han ikke skulle angribe Ruud van Nistelrooy.

Efter kampen ventede Patric Vieira i spillertunnelen for at komme til at snakke med van Nistelrooy, men Nistelrooy undgik Vieira og gik hurtigt ned i omklædningsrummet.

25 minutter efter dukkede van Nistelrooy dog op og accepterede at snakke med Patric Vieira som på det tidspunkt stod og snakkede med sin holdkammerart Robert Pires og Uniteds Eric Djemba-Djemba og Fabien Barthez.

Selvom Patric Vieira havde ventet i 25 minutter på at van Nistelrooy skulle dukke op sagde han:

“Jeg har ingen ting at sige til dig” og vendte sig om og snakkede videre med de tre andre. Derefter sagde van Nistelrooy “Du har ingen klasse”. Det gjorde Patrick Vieira sur.

Øjenvidnet sagde til Manchester Evening News: “Patrick Vieira var virkelig sur da van Nistelrooy sagde det. Vieira gik hen i mod Nistelrooy og sagde at denne gang have han virkelig tænkt sig og ramme så van Nistelrooy ville vide hvordan det var at føle smerte. Men han blev holdt tilbage.”

Manchester Uniteds kommunikations direktør Paddy Harverson ville ikke kommentere sagen.

Sir Alex Ferguson har bedt FA om at se nærmere på hændelsen på banen efter Ruud van Nistelrooy havde brændt et straffepark. Flere Arsenal spillere opringede Ruud van Nistelrooy og hånede ham. Han blev flere gange skubbet rundt og Martin Keown slog ham i baghovedet.

Forrige artikel

Sammy McIlroy: Ruuds tålmodighed var imponerende

Næste artikel

Gray fordømmer Arsenals opførsel

ANNONCE