Tunnelskænderi efter kampen

Patric Vieira blev vist ud i gårsdagens kamp på Old Trafford efter at have sparket ud efter Ruud van Nistelrooy. På banen måtte Manchester Uniteds katajn Roy Keane holde Vieira for at han ikke skulle angribe Ruud van Nistelrooy.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Efter kampen ventede Patric Vieira i spillertunnelen for at komme til at snakke med van Nistelrooy, men Nistelrooy undgik Vieira og gik hurtigt ned i omklædningsrummet.

25 minutter efter dukkede van Nistelrooy dog op og accepterede at snakke med Patric Vieira som på det tidspunkt stod og snakkede med sin holdkammerart Robert Pires og Uniteds Eric Djemba-Djemba og Fabien Barthez.

Selvom Patric Vieira havde ventet i 25 minutter på at van Nistelrooy skulle dukke op sagde han:

“Jeg har ingen ting at sige til dig” og vendte sig om og snakkede videre med de tre andre. Derefter sagde van Nistelrooy “Du har ingen klasse”. Det gjorde Patrick Vieira sur.

Øjenvidnet sagde til Manchester Evening News: “Patrick Vieira var virkelig sur da van Nistelrooy sagde det. Vieira gik hen i mod Nistelrooy og sagde at denne gang have han virkelig tænkt sig og ramme så van Nistelrooy ville vide hvordan det var at føle smerte. Men han blev holdt tilbage.”

Manchester Uniteds kommunikations direktør Paddy Harverson ville ikke kommentere sagen.

Sir Alex Ferguson har bedt FA om at se nærmere på hændelsen på banen efter Ruud van Nistelrooy havde brændt et straffepark. Flere Arsenal spillere opringede Ruud van Nistelrooy og hånede ham. Han blev flere gange skubbet rundt og Martin Keown slog ham i baghovedet.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Sammy McIlroy: Ruuds tålmodighed var imponerende

Næste artikel

Gray fordømmer Arsenals opførsel

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share