U18: Derby sejrede sikkert

Uniteds u18-talenter tabte i dag 3-0 ude mod Derby.

Uniteds u18-mandskab gæstede i dag Derby, men var hårdt ramt af skader og afbud. Nyindkøbte Matty Olosunde var tilbage i USA for at spille landskamp, ligesom Angel Gomes er med det engelske ungdomslandshold.

Samtidig var Ethan Hamilton, Callum Gribbin, Kanye Roberts, Faustin Makela og Jake Kenyon var fraværende med skader, mens Travis Johnson har valgt at stoppe karrieren, da lysten til fodbold var væk efter en række skader.

Hjemmeholdet kom hurtigt foran, hvorefter United havde en god periode, og specielt Callum Whelan var tæt på at udligne ved flere lejligheder. Kort inde i anden halvleg scorede Derby igen, og da United ikke formåede at udnytte de chancer man tilspillede sig, kunne Derby i de døende minutter lukke kampen, og gå fra banen med 3-0.

Unge Aidan Barlow spillede endnu engang en fin kamp da han kom på banen, mens Darren Buffonge og Zak Dearnley skabte en del muligheder oppe foran. Også anfører Tyrell Warren spillede en fin kamp, på trods af resultatet.

UNITED: George Dorrington; Thomas Sang (41′ Aidan Barlow), Tyrell Warren (cpt), Jimmy Dunne, Tyler Reid; Charlie Scott, Tosin Kehinde; Callum Whelan, Darren Buffonge, Indy Boonen; Zachary Dearnley (81′ Jake Barrett).

Reserver: Oliver Byrne & Harry Spratt.