U18-duo skriver under med United

De to U18-spillere Zidane Iqbal og Charlie Savage har begge skrevet under på en ny aftale med Manchester United i dag.

Manchester United har brugt det meste af marts måned på at forlænge aftaler med lovende ungdomsspilllere – hovedsageligt på U23-niveau – og nu har man altså også været nede og sikre underskrifter fra et par af U18-spillerne.

Der er tale om de to midtbanespillere Charlie Savage og Zidane Iqbal, som man har høje forventninger til internt i klubben. Men hvem er de to spillere?

Zidane Iqbal er en 17-årig, offensiv midtbanespiller, født i Manchester men med pakistanske rødder. Han har en enormt god teknik og blik på spillet, og var et af de mere spændende navne på U18-niveau, inden han for et par måneder siden løb ind i en skade. Planen er, ifølge Manchester Evening News, at han rykkes op på U23-holdet i næste sæson.

Ligeledes 17-årige Charlie Savage er også en midtbanespiller, men en mere tilbagetrukken en af slagsen. Han er en regulær starter for Wales’ U18-landshold, og Uniteds U18-hold, mens han også har været oppe og snuse til U23-fodbold. Spillestilsmæssigt er han en dynamisk 8’er, der både har forcer fremad og tilbage i spillet.

Begge skriver under på deres første professionelle kontrakt med Manchester United.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Elanga med i Europa League-truppen

Næste artikel

Optakt: Jagten på et trofæ fortsætter i det spanske

ANNONCE