U18: Kedelig stime fortsætter

Uniteds talenter tabte i dag med 4-2 i udekampen mod Derby, og er nu uden sejr i fem kampe.

Med profiler som Marcus Rashford og Tyler Reid ude, var det et ungt United-hold der i dag gæstede Derby i u18-ligaen. Rashford sad på bænken hos førsteholdet i udekampen mod Watford, mens Tyler Reid er ude i en måned med en muskelskade.

United fik en god start, da Angel Gomes efter små ti minutter bragte gæsterne i front. Det var det 15-årige stortalents første scoring på dette niveau. Men føringen holdt ikke længe, da Derby fik udlignet efter 23 minutter, og bragte sig på sejrskurs kort inde i anden halvleg.

Ethan Hamilton fik scoret med et fint skud fra kanten af feltet, og bedst som det lignede en pointdeling, fik Derby scoret to sene mål, og hev dermed sejren på 4-2 hjem.

Paul McGuinness og hans unge mandskab har nu tabt de seneste fem opgør i ligaen, og får i næste weekend besøg af Blackburn, der sammen med Manchester City er i spidsen af ligaen.

UNITED: George Dorrington; Tyrrell Warren, Ro-Shaun Williams, Jimmy Dunne, Ethan Hamilton; Callum Whelan, Tosin Kehinde (87′ Jake Kenyon), Indy Boonen, Callum Gribbin; Angel Gomes, Zachary Dearnley.

Reserver: Oliver Byrne, Kanye Roberts.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Watford-manager: Vi fortjente uafgjort