U18: Pointdeling i lokalbrag mod City

Uniteds u18-talenter var tæt på at få skovlen under City, men det endte 2-2 i dagens topkamp.

Uniteds u18-mandskab bragede i dag sammen med naboerne fra Manchester City i en topkamp i u18-ligaen. Inden opgøret var det de lyseblå, som var bedst i turneringen. City har ikke tabt endnu i denne sæson, og har lukket meget få mål ind.

Det skinnede også tydeligt igennem i opgøret, at det var to gode hold, der var solide i defensiven. Men efterhånden som kampen skred frem, blev der skabt lidt chancer i begge ender, takket være de dygtige kreative kræfter begge hold har på de offensive positioner.

United havde forstærket sig med forsvarsspilleren Ro-Shaun Williams og midtbanespilleren Callum Gribbin til dagens kamp. Begge har været at finde på u23-holdet i denne sæson, men er fortsat spilleberettigede til u18-mandskabet.

Netop Gribbin kom i centrum, da han kort før pausen bragte hjemmeholdet på 1-0. Efter et par driblinger, sendte han bolden i nettet med det normalt lidt stive højreben.

City havde startet opgøret bedst, men United kom godt med og dominerede i perioder de første 45 minutter. Lee O’Connor imponerede endnu engang, denne gang på venstreback, hvor han konstant var en trussel i offensiven sammen med Tahith Chong på venstrekanten, ligesom den unge irlænder var sikker i sine indgreb i defensiven.

Gæsterne satte sig mere på kampen efter pausen, og en udligning lå i luften over Carrington, hvor Rui Faria blandt andet var blandt dagens tilskuere. Han så City udligne med godt 20 minutters spil tilbage, efter Diaz lidt heldigt får tacklet sig gennem tre mand og prikker kuglen ind bag Sebtaoui i United-målet.

Få minutter forinden burde United dog have bragt sig på 2-0, men Callum Gribbin sendte et straffespark over mål, og så gik det desværre stærkt i den modsatte ende af banen.

Bedst som det lignede uafgjort, eller sejr til City der gik efter alle tre point, lykkedes det Kieran McKennas tropper at score til 2-1. Joshua Bohui kæmpede godt på kanten af feltet i højresiden, og indlæget kom en stærkt spillende Darren Buffonge først på, og headede bolden i kassen.

2-1 holdt dog ikke mange minutter, da Foden kort efter fik banket bolden i nettet til 2-2. De sidste minutter af opgøret dominerede gæsterne, og keeper Illias Moutha-Sebtaoui måtte hive en flot redning frem for at sikre det ene point.

Generelt et fair resultat, efter en god kamp mellem et par af de bedste mandskaber på dette niveau.

UNITED: Illias Moutha-Sebtaoui; George Tanner, Tyrell Warren, Ro-Shaun Williams, Lee O’Connor (85′ Nishan Burkart); Callum Whelan, Angel Gomes, Darren Buffonge; Callum Gribbin (80′ Aidan Barlow), Joshua Bohui, Tahith Chong (72′ Ethan Hamilton).

Reserver: Alex Fojitcek, Max Dunne.