U18: Snæver sejr mod Bury

Uniteds u18-hold er videre i FA Youth Cuppen, efter sejr på 1-0 hjemme på Old Trafford mod Bury.

United har en fantastisk historie i den prestigefulde FA Youth Cup, hvor det indtil videre er blevet til ti titler. Dermed er United den mest vindende klub i England i turneringen. I år startede jagten på pokalen hjemme mod Bury.

Kampen blev spillet på Old Trafford, men blev aldrig speciel seværdig. United startede kampen klart bedst, styrede spillet og kom da også hurtigt foran da Zachary Dearnley scorede efter forarbejde af Timothy Fosu-Mensah.

Herefter faldt kvaliteten af spillet, pasningerne sad ikke som de skulle, tempoet var for lavt og der var ikke nok bevægelse. Chancer blev der dog skabt masser af, og Marcus Rashford burde have scoret minimum et par mål.

Det blev dog ved 1-0, og United er dermed klar til 4.runde i turneringen. Her venter Hull i en kamp, der formentlig også spilles på Old Trafford efter julepausen. Uniteds bedste i går var midterforsvarerne Axel Tuanzebe og Ro-Shaun Williams.

United: Dean Henderson; Tyler Reid, Axel Tuanzebe, Ro-Shaun Williams, Cameron Borthwick; Joe Riley, Timothy Fosu-Mensah, Callum Gribbin, Zachary Dearnley, Devonte Redmond; Marcus Rashford.

Bænken: George Dorrington, Charlie Scott, Tyrell Warren, Ethan Hamilton, Oliver Rathbone.

Forrige artikel

- De Gea er verdens bedste målmand

Næste artikel

Tidligere supertalent fortsætter nedturen

ANNONCE