U18: Ungt hold tabte til Bolton

Et meget ungt og urutineret u18-hold tabte i dag til Bolton.

Det er ikke bare David Moyes og hans tropper som skal i aktion i dag, også Paul McGuinness og Uniteds u18-hold har i dag været i aktion. Det skete i en gang haglvejr og kraftig blæst, da United gæstede Bolton i u18-ligaen.

Hjemmeholdet havde mest styr på spillet i de vanskelige vejrforhold, men United stillede samtidig også op med et ungt mandskab, og havde flere af de normale u16-spillere med. Blandt andet var der debut til forsvarsspiller Ro-Shaun Williams, der også har debuteret for det engelske u17-landshold i denne sæson.

Der var endnu engang også spilletid til unge Marcus Rashford og Scott McTominay, der begge primært har slået deres folder på u16-holdet i år, og her været blandt de absolut største profiler. Desuden var keeper George Dorrington tilbage efter længere pause grundet skade.

Uniteds mål kom i anden halvleg, hvor midtbanespilleren Sean Goss fik udlignet den føring Bolon kunne gå til pause med. Men hjemmeholdet lagde derefter atter pres på United, og fik scoret til resultatet 2-1 kort efter udligningen.

Efter 18 kampe i ligaen er United pt nummer fire med 31 point. Det er to færre end Everton på andenpladsen, som dog har spillet en kamp mere. City fører ligaen, med hele ti point ned til United. Næste kamp på lørdag mod netop Manchester City.

Bolton u18 2 – 1 United u18: Joel Pereira; Callum Evans (46′ Ro-Shaun Williams), Ryan McConnell, Nick Ioannou, Ben Barber; Joshua Harrop, Matthew Willock, Sean Goss, Devonte Redmond; Scott McTominay (68′ Joe Riley), Ruari Croskery (46′ Marcus Rashford).

Ubenyttet reserve: George Dorrington.