U18: United nærmer sig guldet

Uniteds talenter besejrede i dag Tottenham med 0-2 i London, og fik revanche for nederlaget i FA Youth Cuppen tidligere på sæsonen.

U18-holdet er inde i de sidste afgørende kampe i slutspillet. Paul McGuinness og co har fået en glimrende start på slutspillet, primært takket være en fremragende defensiv.

I dag gæstede United så Tottenham, som tidligere på sæsonen sendte United ud af FA Youth Cuppen. United fik revanche i dag, da Marcus Rashford med to scoringer sikrede United sejren på 0-2.

Begge mål faldt i første halvleg i en kamp som United i lange perioder dominerede, og sejren var aldrig for alvor i fare. På trods af fraværet af den normale anfører og leder i midterforsvaret, Axel Tuanzebe, var defensive endnu engang solid.

United fører dermed u18-slutspillet med 11 point efter fem kampe, og har en målscorer på 6-2. Vinder man de to næste kampe, er man mestre på dette niveau. Men der venter et par svære modstandere.

Om en uge kommer Chelsea, der fornylig vandt Uefa Youth League på besøg i Manchester, mens United i sidste spillerunde skal en tur til Middlesbrough, der blot er et point efter United og vandt den ene af puljerne i grundspillet.

United: George Dorrington; Tyler Reid, Ro-Shaun Williams, Timothy Fosu-Mensah, Cameron Borthwick-Jackson; Jordan Thompson, Devonte Redmond (90′ Oliver Rathbone), Callum Gribbin, Ethan Hamilton (45′ Joe Riley); Marcus Rashford, Ruari Croskery (78′ Charlie Scott).

Reserver: Oliver Byrne, James Dunne.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Everton - Manchester United

Næste artikel

Van Gaal antyder Falcao-exit

Relaterede artikler
Total
0
Share