Van Gaal antyder Falcao-exit

Radamel Falcao har fået chancen for at vise sit værd, men har måske været uheldig, lyder det fra Louis van Gaal.

Manchester United og Radamel Falcao er aldrig blevet den ventede succeshistorie. Indtil videre er det blot blevet til fire mål i 25 kampe for colombianeren. 

United har stadig ikke meldt officielt ud, om man ønsker at aktivere frikøbsklausulen i angriberens lejeaftale fra Monaco eller ej, men nu antyder Louis van Gaal, at han er nået frem til en beslutning. 

– Man kan sige, at han er uheldig – han har kvaliteten til at spille. Jeg kan lide ham, og måden han spillede mod Chelsea på i sidste uge. Han var uheldig ikke at score, siger van Gaal til Manchester Evening News. 

Den 63-årige hollænder drager samtidig paralleller mellem Falcao, Javier Hernandez og Danny Welbeck. De to sidstnævnte blev som bekendt vejet og fundet for lette til Old Trafford i sommer. 

– Jeg kan lide Falcao som menneske, ligesom jeg kan lide Chicharito og Danny Welbeck. De er altid professionelle. Men når du ikke er på holdet sæson efter sæson, kommer der et tidspunkt, hvor du får brug for en ny udfordring. 

– Det var grunden til, at jeg sagde farvel til Welbeck og Chicharito. Og nu skal jeg tale med Falcao, lyder det fra hollænderen. 

Forrige artikel

U18: United nærmer sig guldet

Næste artikel

Louis van Gaal tror på en titel inden 2017

ANNONCE