U19: Forsvarer indendørs titel i Tyskland

Uniteds talenter har for andet år i træk vundet en stor indendørs turnering i Tyskland.

Indendørs fodbold er ikke just noget man praktiserer specielt meget i England. Men United er i gang med at opbygge en tradition, med at drage til Tyskland hvert år og deltage i Sparkasse & VGH Cup, hvor der spilles med fem spillere på banen af gangen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Sidste sæson vandt United turneringen, og i år gentog Kieran McKennas tropper bedriften, da det blev til sejr i finalen efter straffesparkskonkurrence. United gik dermed ubesejret igennem turneringen, og spillede generelt en god gang bold undervejs.

I den indledende pulje slog United Schalke 04, Hannover 96, FC Gleichen, JFV Rhume, Radolfshausen & Petershütte, og havde en målscore på imponerende 33-3 efter de første seks kampe.

I mellemrundet slog United både Enintracht Frankfurt og Eintracht Braunschweig, og var dermed sammen med Fulham, Hannover 96 og Austria Wien klar til semifinalerne som de fire vindere af mellemrunden.

I semifinalen blev det et rent engelsk opgør, hvor Fulham blev besejret med 3-0 af United-talenterne. Dermed var United klar til finalen mod østrigske Austria Wien. 1-1 blev det i ordinær spilletid, og i straffesparkskonkurrencen var United stærkest.

Uniteds trup til turneringen: Jacob Carney, Jimmy Thompson; Di’Shon Bernard, Ethan Laird, Brandon Williams; Ethan Galbraith, Jimmy Garner, Dylan Levitt, Dion McGhee, Arnau Puigmal; Mason Greenwood, D’Mani Mellor, Largie Ramazani.

Mason Greenwood blev nummer to på topscorerlisten, da han endte på 13 mål i de ti kampe han spillede. Generelt var Uniteds hold det yngste i turneringen. De fleste spillere var stadig egentlig U17-spillere, og det var en U19-turnering. Danske FC København deltog også i turneringen.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Mark Hughes fyret i Stoke

Næste artikel

Van Gaal: Pengene fra United det vigtigste

ANNONCE