U21: Nulløsning mod Middlesbrough

Uniteds u21-mandskab måtte gå fra banen uden scoring, da det i går hjemme blev til 0-0 mod Middlesbrough.

United har fået et par unge lejesvende tilbage igen, men på trods af et stærkt u21-hold i går aftes mod Middlesbrough, lykkedes det ikke for Warren Joyce og co at tage sejren.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det var dog ikke fordi chancerne ikke var der. United burde have scoret mindst et par gange i kampen, men Middlesbrough-keeperen stod en fremragende kamp, og forhindrede flere gange Will Keane og de andre offensive profiler i at score.

Første halvleg sad United fuldstændig på, mens gæsterne kom bedre med i anden halvleg. Dog med United som det klart bedste og mest dominerende hold. Men som problemet også er hos David Moyes og hans tropper, havde de unge også svært ved at finde vej til netmaskerne.

Inden sæsonen var der store forventninger til nyindkøbte Wilfried Zaha, som havde gjort det glimrende under årets pre-season. Men kantspilleren har ikke fået meget spilletid hos Moyes i denne sæson, og i går måtte Zaha endda starte på bænken for u21-holdet.

Han kom dog ind i anden halvleg, hvor han afløste en meget usynlig og skidt-spillende Federico Macheda. Zaha gjorde det godt i sit indhop, var udfordrende og konstant en trussel via sine driblinger. Men der skal stadig arbejdes med beslutningerne, og Zaha skal blive bedre til at vælge det rette.

Fabio var også med, og gjorde det godt. Han blev ikke testet meget defensivt, men offensivt var han stærk og viste god attitude.

Ingen mål, selv om United havde 17 gode muligheder for at få prikket bolden i nettet.

United u21 0 – 0 Middlesbrough u21: Sam Johnstone; Fabio (71′ Saidy Janko), Tom Thorpe, Tyler Blackett (80′ Andreas Pereira), Reece James; Larnell Cole, Davide Petrucci, Charni Ekangamene, Jesse Lingard; Will Keane, Federico Macheda (55′ Wilfried Zaha).

Ubenyttede reserver: Pierluigi Gollini, Joe Rothwell.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Heftige Mata-rygter dysses ned

Næste artikel

Jones vil i finalen

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share