U23: Manchester-derby tabt i målrig affære

Manchester United tabte 2-4 til Manchester City lørdag eftermiddag i Premier League 2.

Der var dømt Manchester Derby i Premier League 2, da Manchester City kom besøg for at de respektive U23-hold skulle krydse klingre.

Gæsterne kom hurtigt foran efter syv minutter, da James McAtee gjorde det til 1-0, inden Alvaro Fernandez, som også scorede senest mod Chelsea, kunne udligne til 1-1, som de to hold kunne gå til pause til.

Førnævnte McAtee blev dog både dobbelt målscorer og hattrickskytte i løbet af anden halvleg, da han både gjorde det til 2-1 og 3-1 til Manchester City, efterfulgt af en reducering af Uniteds Dillon Hoogewerf med ti minutter tilbage, inden kampen blev punkteret af Manchester City til 4-2, som blev kampens resultat.

Dermed en god oplevelse for The Citizens, som endelig fik en succesoplevelse over Manchester United i denne weekend.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.