U23: Sejr over Aston Villa i første hjemmekamp

Uniteds reserver fik en god start på hjemmebanen i denne sæson med en 3-1-sejr over Aston Villa.

Mens førsteholdet skuffede søndag eftermiddag med nederlaget mod Brighton, havde reserverne allerede leveret et bedre resultat, da de fredag aften slog Aston Villa med 3-1 i sæsonens første hjemmekamp.

Kampen fik en livlig start, da DJ Buffonge bragte United foran efter 10 minutter. Allerede minuttet efter fik Mooney dog udlignet for Villa. Derefter skulle vi helt ind i anden halvleg, før Ricky Sbragias mandskab satte trumf på. Først fik Tahith Chong tilkæmpet sig et straffespark efter 53 minutter, som Angel Gomes udnyttede, og mod slutningen lukkede Nishan Burkart kampen med sin flotte scoring til 3-1. Det var i øvrigt hans første mål på U23-niveau.

United havde chancer til mere end tre mål men må alligevel være tilfreds med at lægge fra land på hjemmebane med en sejr, efter det kun blev til 2-2 mod Fulham i sidste weekend.

Næste kamp for U23-holdet er ude mod Southampton fredag den 24. august.