U23: United cruiser til sejr over Arsenal

Manchester Uniteds U23-hold vinder fredag aften med 3-0 over Arsenal i Premier League 2.

Manchester Uniteds U23-drenge cruisede sig fredag aften til en sikker 3-0-sejr over Arsenal i reserveligaen.

United startede bedst ud og fik efter små otte minutter tildelt et straffespark, der blev begået på Hannibal Mejrbi af Daniel Oyegoke, som måtte tidligt i bad efter at være blevet udvist.

Straffesparket tog Joe Hugill sig af. Det lykkedes ham dog ikke at få netmaskerne til at blafre i denne omgang.

Mejbri udgik efter cirka et kvarters spil, efter at han pådragede sig noget, der lignede en skade omkring skulderen og kravebenet.

De røde djævle tog derefter fuld kontrol over kampen. Efter lidt over 20 minutters spil spillede formstærke Shola Shoretire Hugill fri med en stikning bag om Arsenal-forsvaret. Fra en position i venstre side af straffesparksfeltet sendte Hugill en aflevering på tværs, der fandt den fremadstormende højreback Harvey Nevillle, som med et indersidespark kunne bringe hjemmeholdet på 1-0.

Efter 36 minutter i kampen sendte Shoretire et frispark på overliggeren.

Arsenal kom bedst ud fra pausen, men United tilbageerobrede hurtigt kontrollen.

Hugill fordoblede føringen efter en times spil, inden Shoretire lukkede kampen med en scoring på et straffespark, han selv havde vundet, i slutningen af kampen.

United ramte undervejs i anden halvleg træværket hele tre gange. De havde dermed fire forsøg på træværket i løbet af kampen.

Kampinfo: Manchester United 3-0 Arsenal